Klantenvertellen Webwinkel Keur

Uw camper verkopen in Overijssel

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw camper.
  • Het bod dat wij doen is geheel vrijblijvend
  • Gratis (dus géén bijkomende kosten)
  • Geen risico! Uw camper word na akkoord opgehaald
  • Uw eigen persoonlijke camper makelaar
  • Meer dan 900 gecontroleerde en erkende camper inkopers

Uw camper verkopen in Overijssel


Wij van Campersverkopen.nl werken met vele camper opkopers in de omgeving Overijssel. Al deze camper inkopers zijn RDW erkend en door ons gecontroleerd. Uw camper verkopen via Campersverkopen.nl is snel, simpel en makkelijk. U kunt uw camper in 4 stappen bij ons aanmelden. Zodra u uw camper bij ons heeft aangemeld gaat uw eigen occasion makelaar voor u aan de slag om de beste prijs voor uw camper te krijgen. Dit zullen wij eerst gericht doen in uw provincie, in uw geval Overijssel. Het hoogste bod op uw camper nemen wij altijd telefonisch met u door. Zodra u akkoord gaat met het bod wordt in overleg bepaald of de camper bij u word opgehaald of de camper gebracht moet worden.

Wij werken samen met vele bedrijven in de omgeving Overijssel. Dit betekend dat wij altijd een camper inkoper bij u in de buurt hebben waar wij zaken mee doen.

Onze dienst voor u als verkoper is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook bij de verkoop van uw camper blijft onze dienst voor u volledig gratis. Wanneer u het bod niet accepteert is dit geen probleem en kunnen we op dat moment helaas niets voor u betekenen.

Uw camper verkopen via Campersverkopen.nl zorgt voor een veilige afhandeling. Denk hierbij aan; direct een vrijwaring voor uw camper, direct contant geld of indien gewenst per bank, geen vreemde mensen aan de deur en geen proefrijders die geen echte interesse hebben.