Klantenvertellen Webwinkel Keur

Uw camper verkopen in Zuid-Holland

Binnen 1 dag ontvangt u gratis en vrijblijvend een bod op uw camper.
  • Het bod dat wij doen is geheel vrijblijvend
  • Gratis (dus géén bijkomende kosten)
  • Geen risico! Uw camper word na akkoord opgehaald
  • Uw eigen persoonlijke camper makelaar
  • Meer dan 900 gecontroleerde en erkende camper inkopers

Uw camper verkopen in Zuid-Holland


Wij van Campersverkopen.nl werken met vele camper opkopers in de omgeving Zuid-Holland. Al deze camper inkopers zijn RDW erkend en door ons gecontroleerd. Uw camper verkopen via Campersverkopen.nl is snel, simpel en makkelijk. U kunt uw camper in 4 stappen bij ons aanmelden. Zodra u uw camper bij ons heeft aangemeld gaat uw eigen occasion makelaar voor u aan de slag om de beste prijs voor uw camper te krijgen. Dit zullen wij eerst gericht doen in uw provincie, in uw geval Zuid-Holland. Het hoogste bod op uw camper nemen wij altijd telefonisch met u door. Zodra u akkoord gaat met het bod wordt in overleg bepaald of de camper bij u word opgehaald of de camper gebracht moet worden.

Wij werken samen met vele bedrijven in de omgeving Zuid-Holland. Dit betekend dat wij altijd een camper inkoper bij u in de buurt hebben waar wij zaken mee doen.

Onze dienst voor u als verkoper is volledig kosteloos en vrijblijvend. Ook bij de verkoop van uw camper blijft onze dienst voor u volledig gratis. Wanneer u het bod niet accepteert is dit geen probleem en kunnen we op dat moment helaas niets voor u betekenen.

Uw camper verkopen via Campersverkopen.nl zorgt voor een veilige afhandeling. Denk hierbij aan; direct een vrijwaring voor uw camper, direct contant geld of indien gewenst per bank, geen vreemde mensen aan de deur en geen proefrijders die geen echte interesse hebben.